1.2 Сіль ,перець і цукор в стіках
- НФ-00001564
- НФ-00001857
- цукор,сахар
- НФ-00001856
- НФ-00014793
Для посилення смаку страв у закладах громадського харчування, під рукою завжди має бути стандартний набір спецій із солі та перцю, цукру. Покласти до замовлення сіль і перець у стіках - це вже правило гарного тону. Як би добре не було страви, смакові переваги завжди можуть відрізнятися. Тим більше формат упаковки в стіках має ряд переваг:
- Гігієнічність. Довіра гостей на першому місці. Які будуть впевнені, що ніхто до них продукт не використовував.
- Економічна витрата. Зазвичай у стіках міститься 5 г продукції, що цілком достатньо, щоб посилити смак страви.
- Можливість брендування. Перець та сіль у стіках з логотипом підкреслить імідж компанії та індивідуальність. Скільки такий стік лежатиме серед спецій, стільки він нагадуватиме про вас.