Кошик
448 відгуків
promo_banner

Вибачте, Ви звернулисья в неробочий час. Менеджери звяжуться з Вами згідно з графіком роботи магазину .

АлексПак | Робіть незвичайним звичайне
+380 (96) 236-36-86
+380 (50) 236-36-86
+380 (98) 086-86-88

КРИШКА ДО АЛЮМІНІЄВОГО КОНТЕЙНЕРА

КРИШКА ДО АЛЮМІНІЄВОГО КОНТЕЙНЕРА

Алюмінієві контейнери

Неможливо уявити сучасну сферу послуг комунального харчування без їжі на виніс. Контейнер з алюмінієвої фольги служить як для упаковки, так і формою для приготування, а також заморожування страв. Це універсальний засіб на допомогу ресторанам та кейтерингу, запікання та випічки, заморозки, зберігання, упаковка для доставки фастфуду та ресторанних страв.

В інтернет-магазині АлексПак представлені контейнери з фольги круглої, овальної, квадратної та прямокутної форми. Для упаковки кількох готових страв в один контейнер представлені форми, розділені на 2 або 3 відсіки.

Сфера застосування та призначення

Продуктові виробництва та сфера громадського харчування, господарки на власній кухні, активно користуються упаковкою з фольги та люблять їх за легкість, зручність та доступну ціну. Кулінарні та гастрономічні відділи у великих супермаркетах, ресторани упаковують готові страви не лише у пластикові, а й алюмінієві форми. Вони підходять не тільки для пакування готових страв, сфера застосування фольгованого посуду дуже широка.

Контейнери з фольги використовують для того, щоб:

- запікати страви у духовці;
- розігрівати готові страви у мікрохвильовій печі;
- зберігати готові страви у холодильнику;
- заморожувати у морозильній камері зелень, ягоди, овочі та фрукти, напівфабрикати;
- упаковувати готові страви для доставки клієнтам, чи продажу ресторанах на винос;
- організовувати процес прийняття їжі у транспорті, на підприємствах, у школах, лікарнях;
- готувати страви на грилі;
- перевезення готових страв та напівфабрикатів за умови комплектації кришкою.

Особливості посуду з фольги

Фольговані форми для випічки виготовляють із тонкої алюмінієвої фольги харчового призначення. Форми залишаються дуже легкими, завдяки товщині стінки, яка не перевищує 0,2 мм.Вони мають певні особливості та відрізняються один від одного конструкцією бортиків.

Переваги посуду з фольги

В алюмінієвих контейнерах можна готувати, зберігати продукти, готову їжу, транспортувати. Фольга дозволяє нагрівати продукти до високих температур у духовці, заморожувати їх у морозильній камері. Посуд з алюмінієвої фольги довго тримає тепло і рівномірно розподіляє його при нагріванні, що дозволяє готувати страви швидше і робити їх соковитими і м'якими.

Фольгована алюмінієва упаковка має такі переваги:

- легка вага;
- висока міцність;
- добре утримує форму;
- екологічність;
- багатофункціональність. Використання для приготування їжі, для зберігання продуктів, для транспортування;
має високу теплопровідність;
- стійка до корозії (спеціальне антикорозійне покриття фольги дозволяє використовувати посуд для продуктів із підвищеним вмістом кислоти та лугу);
- безпечна для здоров'я, оскільки між алюмінієм та продуктами харчування не відбувається хімічної реакції окиснення;
- жароміцна та морозостійка (витримує температуру в діапазоні від -40°С до +280°С);
- зберігає продукти свіжими (алюміній не вбирає сік та жир, не дає розвиватися мікробам у продуктах, довго - утримує тепло, смак та запах їжі);
- можна використовувати в мікрохвильовій печі;
- буває різних форм та розмірів з різним обсягом.

Використання посуду з фольги в мікрохвильовій печі

За умови дотримання певних правил, фольговану упаковку можна використовувати в сучасних НВЧ-печах.Не можна ставити більше однієї форми близько одна до одної через утворення між ними електричної дуги. Форма упаковки має бути цілісна, не деформована

Рекомендується розміщувати повністю наповнену продуктами упаковку строго по центру піддону та картонну або пластикову кришку, при використанні алюмінієвого контейнера в мікрохвильовій печі/духовці, необхідно зняти!!!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner