3. ЕКО УПАКОВКА З ЦУКРОВОЇ ТРОСТИНИ
ЕКО УПАКОВКА З ЦУКРОВОЇ ТРОСТИНИ
Біорозкладний посуд із цукрової тростини — вигідна альтернатива традиційному пластику, що поєднує зручність використання, доступну вартість та безпеку для здоров'я людини та навколишнього середовища.
До переваг можна віднести:
- Естетичний зовнішній вигляд. Природний відтінок поверхні створюють відчуття натуральності та екологічності. На вигляд такі вироби нагадують преміальну крафтову продукцію з еко-матеріалів. При цьому посуд з тростини набагато доступніший за ціною.
- Висока міцність. Не ламається і не тріскається під час падіння або сильних ударів. Завдяки щільній структурі матеріалу вироби зберігають форму навіть при частому використанні та різкому перепаді температур.
- Термостійкість. Витримує використання у широкому діапазоні температур – від -20 до +100 градусів. Що дає можливість заморожувати в ній готові страви або розігрівати в мікрохвильовій печі, при цьому матеріал не втрачає своїх властивостей. На відміну від пластику, посуд, зроблений з рослинних волокон цукрової тростини, абсолютно безпечний при контакті з гарячою їжею і при розігріві в мікрохвильовій печі. Вона не взаємодіє хімічно з продуктами, не виділяє токсичних речовин і не впливає на смак, запах та харчову цінність страв.
- Вологостійкість. Біорозкладається посуд має підвищену вологостійкість, надійно утримує рідини протягом більше 4 годин, що дозволяє використовувати її при доставці перших страв і напоїв.
- Тривалий термін служби. Посуд із тростини зберігає всі властивості протягом 3 років. Це значно довше, ніж у одноразових пластикових виробів.
- Розкладається у природних умовах. Після використання виробу самостійно розкладаються в природному середовищі всього за 2-3 місяці.
- Доступна вартість. Ціна посуду з цукрової тростини можна порівняти з вартістю виробів із пластику. Це зумовлено низькими витратами на сировину та виробництво такої екологічної продукції.